foto

José María Langlais

  • nar. 1934
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 3.2.2006
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Tercer Mundo
1970 Con alma y vida
1966 La buena vida
1965 Bicho raro
Guerrilleros, Los
Orden de matar
1964 María M.
1963 Testigo para un crimen
1962 Cristóbal Colón en la facultad de medicina

TV seriály

2000 Tiempofinal (TV seriál)
1992 El precio del poder (TV seriál)
1990 Amándote II (TV seriál)
Stress (TV seriál)
1988 Ella contra mí (TV seriál)
1981 Rafa, El (TV seriál)
1973 Lo mejor de nuestra vida... nuestros hijos (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky