foto

Baran Seyhan

  • nar. 1976
    Midyat, Mardin, Southeastern Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Adana İşi
Mazlum Kuzey
2009 Kanimdaki Barut
2008 Atény - Istanbul
2007 Mülteci
1999 Kara Kentin Çocukları

TV seriály

1997 Baba Evi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Söz Vermistin
1993 Amerikalı
1992 Iki Kadin
1991 Ah Gardaşım

Producentská filmografie

Filmy

2019 Söz Vermistin
2018 Sınırlar

Režijní filmografie

Filmy

2019 Söz Vermistin

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Söz Vermistin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky