foto

Yootha Wong-Loi-Sing

  • nar. 19.8.1987 (32 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Really Love
Rotterdam, I Love You
2018 Get Lost! (TV film)
Lady
2017 Alles voor elkaar
2016 Sneekweek
2015 Rajský pokoj
2013 Hoe duur was de suiker

TV seriály

2018 Love Is_ (TV seriál)
2017 Suspects (TV seriál)
Tajemství Hunterových (TV seriál)
2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
Project Orpheus (TV seriál)
2015 Familie Kruys (TV seriál)
2014 Celblok H (TV seriál)
Heer & Meester (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky