foto

Cynthia Abma

  • nar. 31.5.1969 (50 let)
    Rotterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mannen van Mars
2017 Het verlangen
2016 Agenti jak se patří
Familieweekend
2015 Bon Bini Holland
2014 Mezi desátou a dvanáctou
2012 Maratón
Mijn vader is een detective: The Battle
2010 Nesvatý
2003 Kees de jongen
2002 Tussenland
2001 Výtah smrti
2000 De fûke
1999 Němý svědek
1998 De trip van Teetje

TV seriály

2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
Weemoedt (TV seriál)
2014 Bluf (TV seriál)
Hollands Hoop (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2010 Gooische Frieten (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Boks (TV seriál)
Koppels (TV seriál)
Shouf shouf! (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2004 De erfenis (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
Dok 12 (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
1999 Ben zo terug (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1998 Souterrain, Het (TV seriál)
1994 Sam sam (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
Vrouwenvleugel (TV seriál)
1991 In voor- en tegenspoed (TV seriál)
Suite 215 (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
Vrienden voor het leven (TV seriál)
1989 Spijkerhoek (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
Prettig geregeld (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky