foto

Evert van der Meulen

  • nar. 7.3.1955 (64 let)
    Willemstad, Curacao

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Code M
2009 Alles stroomt
2004 Zinloos (TV film)
1999 Lef
1996 Advocaat van de Hanen
1992 Zrazená (TV film)
1990 Krokodillen in Amsterdam

TV seriály

2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
Flikken Rotterdam (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2010 De avonturen van Kruimeltje (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2006 Huis Anubis, Het (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Zes minuten (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
De geheime dienst (TV seriál)
1999 Spangen (TV seriál)
1996 Fort Alpha (TV seriál)
Unit 13 (TV seriál)
1995 Voor hete vuren (TV seriál)
1994 Help (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Pleidooi (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
1991 In voor- en tegenspoed (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky