foto

Hugo Haenen

  • nar. 7.10.1961 (58 let)
    Breda, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Het leven is vurrukkulluk
2012 Süskind
2011 170 Hz
2009 Happy End
2008 Radeloos
2006 Het woeden der gehele wereld
2004 Erik v zemi hmyzu
My Skateboard (TV film)
2001 Qui vive
1999 Drobek
Papa's kleine Meid
1998 Rescuers: Stories of Courage: Two Couples (TV film)
1991 Eline Vere
1989 Leedvermaak
Max & Laura & Henk & Willie

TV seriály

2017 Brussel (TV seriál)
Het geheime dagboek van Hendrik Groen (TV seriál)
2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
Flikken Rotterdam (TV seriál)
2014 Bluf (TV seriál)
Jeuk (TV seriál)
Rechercheur Ria (TV seriál)
Suspects (TV seriál)
2013 Caps Club (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2010 Bernhard, Schavuit van Oranje (TV seriál)
Kuplířka (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2006 Boks (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
1998 Souterrain, Het (TV seriál)
Wij Alexander (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Voor hete vuren (TV seriál)
1994 De Sylvia Millecam Show (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Het zonnetje in huis (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
1991 De Dageraad (TV seriál)
De zomer van '45 (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
De brug (TV seriál)
Ha die Pa! (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky