foto

Aleksander Zelenay-Grabny

  • nar. 1995

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Futro

TV seriály

2014 Lekarze (TV seriál)
Czas na rewolucję (S04E13)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zielony zakątek (S10E04)
2007 Faceci do wzięcia (TV seriál)
Gorzki smak zwycięstwa (E29)
Kryminalni (TV seriál)
Na planie (S06E10)
2006 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Doktor Clown (S05E28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky