foto

Tereza Nekudová

  • nar. 5.2.1979 (41 let)
    Československo

Biografie

Narodila se v roce 1979. Její matkou je herečka Jitka Smutná, kterou můžeme znát ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Hrají spolu v představení Dveře aneb, Pane vy jste náhoda. Tereza má výborný hlas a tak se spíše více věnuje zpěvu, než herectví. V posledních letech hostuje v pražských divadlech.

Jsou to: Divadlo V Řeznické, Divadlo Komedie, Národní divadlo, Divadlo Kolovrat. K vidění je také v muzikálech. Např. Městská divadla pražská, Ta Fantastika. Spolupracuje se skupinami Skyline, Second Infinity, Significant Other, Base Line aj. Dále se také věnuje tomu, že zajišťuje hudební spolupráci několika divadelním představením.

Její hlas můžeme slyšet v soundtracku u snímků Nuda v Brně a Perníková vež. Za kamerou se ještě výrazněji neprosadila. Hrála ve filmu JAK UKRÁST DAGMARU a v seriálu ULICE postavu Sašu Třešňákovou.

Marian "duklak2" Hamrla

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ten, kdo tě miloval
2017 2084
2016 BioBuddy
2001 Jak ukrást Dagmaru
1983 Poklad (TV film)

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Obranná reakce (S01E56)
Hladový jako herec (S01E55)
Policie Modrava (TV seriál)
Nešťastná láska (S03E05)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Lékařovy nové šaty (S01E24)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Sebeobětování? (S02E12)
Sousedé (TV seriál)
2016 Rapl (TV seriál)
Agent (S01E08)
Doktor Martin (TV seriál)
Staré lásky (S02E08)
2014 První republika (TV seriál)
Andělíčkář (S01E08)
2012 Ententýky (TV seriál)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1983 Marťanský dopoledník (TV seriál)
Léto (E04)
Jaro (E03)
Zima (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2011 ČT Live - Ohrožený druh (koncert)

Hudební videoklipy

2019 Řezník - Život a Smrt Alberta Hersche (hudební videoklip)
2017 Silverback: Prvomájový blues (hudební videoklip)
2008 Závoj tkaný touhami (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2010 Obraz Doriana Graye (divadelní záznam)
2000 Trapný večer (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2008 Benefice Lubomíra Lipského (TV pořad)
1997 Na Kloboučku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky