foto

Carlos Barbosa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 I Am Victor (TV film)
2009 Hurricane Season
Operating Instructions (TV film)
2008 Hloubka duše
2007 Marlowe (TV film)
Přehlížený
2006 Stávka (TV film)
2005 Coach Carter
1999 Meet the Mosaics
Presence of Mind
1994 Secret Sins of the Father (TV film)
1993 Elvis and the Colonel: The Untold Story (TV film)
Oběti lásky: Příběh Lolity z Long Islandu (TV film)
1992 Iluze (TV film)
Me, Myself and I
Ultraviolet

TV seriály

2019 Chambers (TV seriál)
The Crystal Organ (E10)
In the Gloaming (E09)
Heroic Dose (E08)
další epizody (10)
L.A.'s Finest (TV seriál)
Pilot (E01)
2017 Godless (TV seriál)
Homecoming (E07)
Dear Roy... (E06)
Shot the Head off a Snake (E05)
další epizody (7)
Inhumans (TV seriál)
...And Finally: Black Bolt (E08)
Havoc in the Hidden Land (E07)
The Gentleman's Name Is Gorgon (E06)
další epizody (8)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
Ghosts of Quitman (E05)
The Uninvited (E04)
Hurricane Gil (E03)
Aquarius (TV seriál)
I Will (S02E13)
Mother Nature's Son (S02E12)
Can You Take Me Back? (S02E11)
další epizody (13)
2015 Aquarius (TV seriál)
Old Ego Is a Too Much Thing (S01E13)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
Your Mother Should Know (S01E11)
další epizody (13)
2014 Dominion (TV seriál)
Hoke (TV seriál)
2013 Město divů (TV seriál)
Hříchy otců (S02E08)
Nepřátele si drž u těla (S02E07)
Na vrcholu světa (S02E06)
další epizody (8)
2012 Město divů (TV seriál)
Ať žije král (S01E08)
Kdo je kůň a kdo je žokej (S01E07)
Tvrdý dopad (S01E06)
další epizody (8)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Nový začátek, část první (E01)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S08E24)
Day 8: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S08E23)
Day 8: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S08E22)
další epizody (23)
2006 Studio 60 (TV seriál)
2005 Threshold (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Srdce a mysl (S01E13)
Záhadný kufřík (S01E12)
2004 Ztraceni (TV seriál)
Každý správný kovboj má problémy s tátou (S01E11)
Cizí výchova (S01E10)
Samotářka (S01E09)
další epizody (9)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Uprchlí vězni (S01E24)
Cena útěchy (S01E23)
Mezi plameny (S01E22)
další epizody (13)
2002 Fastlane (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Modelka (S01E11)
Učitel (S01E10)
Ostřelovač (S01E09)
další epizody (11)
2001 24 hodin (TV seriál)
12:00 a.m.-1:00 a.m. (S01E01)
My Wife and Kids (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
1996 Moloney (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace