foto

Han Kerckhoffs

  • nar. 19.4.1953 (66 let)
    Nijmegen, Gelderland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Porselein
2014 Cornea
2006 Ik omhels je met 1000 armen
2005 Off Screen
Wereld van stilstand
2004 Ellektra
2001 Achterland, Het (TV film)
1999 Missing Link
1998 De man met de hond
1996 Chlapec, který zmizel
1995 De schaduwlopers
1994 Oude tongen
1993 Belle van Zuylen - Madame de Charrière
1992 De bunker
Ik ga naar Tahiti
Tři nejlepší věci v životě
1990 Han de Wit
Vincent & Theo
1987 Havinck
Orionnevel, De
1984 De schorpioen

TV seriály

2018 Zuidas (TV seriál)
2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
Flikken Rotterdam (TV seriál)
2015 De fractie (TV seriál)
2014 Hollands Hoop (TV seriál)
2013 Na vlámských polích (TV seriál)
Volgens Robert (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
2010 Kuplířka (TV seriál)
2009 Annie MG (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Waltz (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
2001 9 dagen van de gier, De (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
De geheime dienst (TV seriál)
1998 Keerzijde, De (TV seriál)
Oud geld (TV seriál)
1996 Zwarte sneeuw (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Pril geluk (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Mus (TV seriál)
Pleidooi (TV seriál)
Verhalen van de straat (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Dokumentární

2009 De Punt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky