foto

Yennis Cheung

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Babes with Blades
Death Race 4
2017 Muse
The Real Target
2014 Panic
Two Days in the Smoke
2012 Skyfall
2010 Smrt v Šanghaji
2001 Ying xiong ren wu
1998 Love & Let Love
Qing chun yuan zhu jiao ji
1997 Yue wei lao

TV seriály

2018 陌生人 (TV seriál)
Výkupné (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
Facing Your Demons (S03E01)
2017 Podfu(c)k (TV seriál)
2014 50 Ways to kill your lover (TV seriál)
One Child (TV seriál)
2010 Protiúder (TV seriál)
Spirit Warriors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace