foto

Yennis Cheung

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eve
2018 Babes with Blades
Death Race: Beyond Anarchy
2017 Muse
The Real Target
2014 Panic
Two Days in the Smoke
2012 Skyfall
2010 Smrt v Šanghaji
2001 Ying xiong ren wu
1998 Love & Let Love
Qing chun yuan zhu jiao ji
1997 Yue wei lao

TV seriály

2018 Mo sheng ren (TV seriál)
Výkupné (TV seriál)
Semaphor (S02E13)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
Facing Your Demons (S03E01)
2017 Chinese Burn (TV seriál)
Podfu(c)k (TV seriál)
2015 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 5 (S05E05)
2014 50 Ways to kill your lover (TV seriál)
One Child (TV seriál)
2010 Spirit Warriors (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Chinese Burn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky