foto

Ellen Adair

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Trick
2018 Season of Passage
2015 My Sister, the Psychopath

TV seriály

2020 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Waiting for Monroe (S06E12)
2019 Dobrý boj (TV seriál)
The One where a Nazi Gets Punched (S03E05)
Bull (TV seriál)
Safe and Sound (S04E08)
2018 Countdown (TV seriál)
Hříšnice (TV seriál)
Part VII (S02E07)
Part VI (S02E06)
Part V (S02E05)
další epizody (5)
Chicago Fire (TV seriál)
Thirty Percent Sleight of Hand (S07E03)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vše pro vlast (S07E12)
Zpátky ve hře (S07E11)
Užitečný idiot (S07E09)
další epizody (5)
2017 Miliardy (TV seriál)
Ball in Hand (S02E12)
Golden Frog Time (S02E11)
Sic Transit Imperium (S02E09)
další epizody (6)
2016 The Family (TV seriál)
Nowhere Man (E06)
I Win (E05)
2015 Facka (TV seriál)
Ritchie (E08)
Rosie (E07)
Connie (E05)
další epizody (4)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Bouře a lívance (S04E06)
Teherán (S04E04)
2014 Sestřička Jackie (TV seriál)
Nancy Woodová (S06E06)
2006 Bratrství (TV seriál)
Matthew 22:10 (S01E11)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky