foto

Sammy Shore

  • nar. 7.2.1927
    USA
  • zem. 18.5.2019 (92 let)
    Las Vegas, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Cougar Club
1999 Winding Roads (TV film)
1998 The Next Tenant
1996 Elevator, The
1994 Anděl s břitvou
1991 Život pod psa
1982 Fake-Out
Rosie: The Rosemary Clooney Story (TV film)
1981 History of the World: Part I
1976 Million Dollar Rip-Off, The (TV film)
1967 Bouřlivá cesta
1966 Za řekou je Texas
1960 Hotelový poslíček

TV seriály

2000 Manhattan, AZ (TV seriál)
The Brothers Garcia (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1973 Lotsa Luck (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)

Dokumentární

1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 The Howard Stern Show (TV pořad)
1971 Celebrity Bowling (TV pořad)
1970 Real Tom Kennedy Show, The (TV pořad)
1969 Allen Ludden's Gallery (TV pořad)
Della (TV pořad)
Playboy After Dark (TV pořad)
The Barbara McNair Show (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
The Leslie Uggams Show (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1964 That Regis Philbin Show (TV pořad)
The Hollywood Palace (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky