foto

Eva Marie de Waal

  • nar. Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Verliebt in Amsterdam (TV film)
2012 Laptop (TV film)

TV seriály

2020 Van Der Valk (TV seriál)
Only in Amsterdam (E02)
2017 De spa (TV seriál)
2016 Als de dijken breken (TV seriál)
Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
2014 Heer & Meester (TV seriál)
2012 Divorce (TV seriál)
2011 Seinpost Den Haag (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2010 Bellicher: De macht van meneer Miller (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Voetbalvrouwen (TV seriál)
2004 Het glazen huis (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky