foto

Diane Shalet

  • nar. 23.2.1935
    New York, USA
  • zem. 23.2.2006 (71 let)
    Palm Springs, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Perry Mason: Případ otráveného pera (TV film)
1983 First Affair (TV film)
1976 Poslední magnát
1973 Deadhead Miles
Night Strangler, The (TV film)
1971 Do Not Fold, Spindle, or Mutilate (TV film)
1969 Pobertové

TV seriály

1987 Buck James (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Galtar and the Golden Lance (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
1979 Backstairs at the White House (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Stone (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Oregon Trail, The (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Nancy Walker Show, The (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 Family Holvak, The (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky