foto

Jorrit Ruijs

  • nar. 28.9.1980 (39 let)
    Oss, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Život v jednom dni
2004 Beat

TV seriály

2018 Spangas op zomervakantie (TV seriál)
2017 De spa (TV seriál)
2011 Van God Los (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2004 Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky