foto

Arent-Jan Linde

  • nar. 26.4.1976 (43 let)
    Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Op de Dijk (TV film)
2011 Lang zal ze leven (TV film)
Sonny Boy
2008 Taxandria
2005 Johan
2004 Erik v zemi hmyzu

TV seriály

2017 De 12 van Oldenheim (TV seriál)
De spa (TV seriál)
2016 De Zaak Menten (TV seriál)
Flikken Rotterdam (TV seriál)
2013 Malaika (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
2010 Levenslied (TV seriál)
Vrijland (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2008 Schnitzelparadijs - De serie (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2006 Lotte (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Parels & zwijnen (TV seriál)
2002 De enclave (TV seriál)
1999 Spangen (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky