foto

Tarikh Janssen

  • nar. 30.8.1987 (32 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mannen van Mars
Taal is zeg maar echt mijn ding
2017 Alles voor elkaar
2016 Brasserie Valentijn
Moos (TV film)
Onze jongens
2015 Broker
2013 De Nieuwe Wereld
Smoorverliefd

TV seriály

2017 B.A.B.S. (TV seriál)
De spa (TV seriál)
2016 De mannen van dokter Anne (TV seriál)
Project Orpheus (TV seriál)
2014 Johan - Logisch is anders (TV seriál)
2013 Ik ook van jou (TV seriál)
2012 Divorce (TV seriál)
2011 Van God Los (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky