foto

Dave Mantel

  • nar. 15.9.1981
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 1.12.2018 (37 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 De overgave
2013 Mannenharten
Omlouvám se!
2012 Pozdrav od Mika
Quiz
Süskind
2011 Sonny Boy
Únos Heinekena
2010 Kouzelníci
Majesteit
2009 Život v jednom dni
2004 Gebroken rood (TV film)

TV seriály

2017 De spa (TV seriál)
2012 Divorce (TV seriál)
Dokter Tinus (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky