foto

Katharina Schmidt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Das Unwort (TV film)
2017 Ein schrecklich reiches Paar (TV film)
2016 Mind Your Body (studentský film)
Zwei verlorene Schafe (TV film)
2014 Schönefeld Boulevard
2013 Du bist dran (TV film)
2012 Der Schwarzwaldhof - Der verlorene Sohn (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Lauter Liebe (TV film)
Geliebtes Kind (TV film)
2011 Neue Chance zum Glück (TV film)
2009 House of Boys
Marie Brand und die Nacht der Vergeltung (TV film)
2007 Ein unverbesserlicher Dickkopf (TV film)
2006 Nicht ohne meine Schwiegereltern (TV film)
2005 Nicht ohne meinen Schwiegervater (TV film)
2004 Nie solo seiN
2003 Besucherin (studentský film)
2002 Das Geheimnis meiner Mutter (TV film)
2001 Das schwangere Mädchen (TV film)
Ich kämpfe, solange du lebst (TV film)
2000 Die Gefesselten (TV film)
Höllische Nachbarn - Chaos im Hotel (TV film)
Když uhodí blesk (TV film)
Smrt milionářky (TV film)
Tajný spolek
1999 Alles Bob!
1998 Půlnoční let (TV film)
Čínský sen
1992 Schuld war nur der Bossa Nova (TV film)

TV seriály

2019 Bonusfamilie (TV seriál)
2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Das Geständnis (S01E06)
Ein schwerer Fehler (S01E05)
Falsches Spiel (S01E04)
2015 Der Lehrer (TV seriál)
Sie haben einen Arzt geschlagen? (S03E05)
Jeder hat doch irgendwie 'nen Schaden (S03E04)
Wo war nochmal der Feuerlöscher? (S03E03)
2008 Unser Mann im Süden (TV seriál)
Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Interne Affären (E24)
2007 Wilsberg (TV seriál)
Unter Anklage (E21)
Die Wiedertäufer (E20)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Wilsberg (TV seriál)
Der Minister und das Mädchen (E10)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Letzter Ausweg Mord (E09)
1997 Das Amt (TV seriál)

Dokumentární

2016 A mí
Dügün - Hochzeit auf Türkisch
2015 Domian - Interview mit dem Tod
2011 Robert Bosch - Vermächtnis eines Großindustriellen (TV film)
2009 Die Anwälte - Eine deutsche Geschichte
2008 Čchi - po stopách čínského léčitelského umění
2005 Než slétnu na zem
2001 Marlene Dietrich: Her Own Song

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky