foto

Güzin Özyağcılar

  • nar. 7.11.1945 (74 let)
    Bursa, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Seni seviyorum Rosa
1990 Hasan Boğuldu
1989 Uçurtmayı Vurmasınlar
Önce Kuşlar Geçti
1987 Bir Kırık Bebek
Dünden Sonra Yarından Önce
1982 Faize Hücum
1978 Kibar Feyzo
Sultan

TV seriály

2012 Hayatımın Rolü (TV seriál)
2010 Karadağlar (TV seriál)
2005 Sessiz Gece (TV seriál)
2004 Avrupa Yakası (TV seriál)
Omuz Omuza (TV seriál)
2000 Delikanlı (TV seriál)
1996 Sevda Kondu (TV seriál)
1995 Fırtınalar (TV seriál)
1990 Çiçekler Açmak İster (TV seriál)
1989 Bizimkiler (TV seriál)
Cahide (TV seriál)

Video kompilace

1986 Kocamın Nişanlısı (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky