foto

Louisa Abernathy

  • nar. 15.6.1949 (69 let)
    St. Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Trouble with Mistletoe
2015 Odtahovka
2014 Wal-Bob's
2011 Boy Toy
2009 Děsnej dupák
2008 Uncross the Stars
2007 You Are Here
2004 Lupiči paní domácí
Woman Thou Art Loosed
2003 Job
2002 Dost
1999 Invisible Child (TV film)
1998 Zahrada zla
1997 Tanec na vlnách
1993 CB4: Cesta ke slávě
Křehké oběti (TV film)
1992 Půjčovna mozků
1991 Street Soldiers
1990 Polda na zabití (TV film)
Takový je byznys
1989 Ti, které tu zanechala (TV film)
1987 On Fire (TV film)

TV seriály

2017 Nesvá (TV seriál)
Hella Shook (S02E05)
Život beze slov (TV seriál)
T-TR-- TRAINING D-A-- DAY (S02E04)
F-I-- FIRST S-E-- SECOND F-- FIRST DAY (S02E02)
Shameless (TV seriál)
Icarus Fell and Rusty Ate Him (S08E06)
2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Spring (E02)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Stockholm (E10)
Průvodce všehoschopného hráče (TV seriál)
Stitchers (TV seriál)
Hand of God (TV seriál)
One Saved Message (S01E08)
A Bird in Hand (S01E07)
For the Rain to Gather (S01E06)
další epizody (5)
Parks and Recreation (TV seriál)
Donna and Joe (S07E07)
2014 Gang Related (TV seriál)
Anger Management (TV seriál)
Charlie Screws a Prisoner's Girlfriend (S02E59)
2013 LaLaLand (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Nebezpečná hra (S03E24)
2012 Key and Peele (TV seriál)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Přes moji mrtvolu (S02E12)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Tvrdě vydřené peníze (S01E04)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Rudí býci (S02E07)
2007 Policejní odznak (TV seriál)
On the Jones (S06E01)
2006 Po právu (TV seriál)
Another Country (E05)
2004 Phil of the Future (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Procitnutí (S02E12)
Případ pro Sam (TV seriál)
Proteus (S04E13)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The End of an Era (S04E22)
Přátelé (TV seriál)
Jak Ross chodil se studentkou (S06E18)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
They Shoot Blanks, Don't They? (S07E25)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Significant Others (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Já se to učím, ty přicházíš (S09E07)
1997 Head Over Heels (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dotyk, který léčí i zraňuje (S04E05)
Klany (S03E17)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Right to Life (S02E14)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Kukuřičné děti (S11E02)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Kiss Hello (S06E16)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Body by Jake (S06E23)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Dobrovolnice (S05E07)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Goodbye, Mr. Right (S03E05)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)

Dokumentární

2016 Beyoncé: Lemonade (TV film)

TV pořady

2009 Tosh.0 (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace