foto

Angelica Domröse

  • nar. 4.4.1941 (76 let)
    Berlín, Berlin, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mal Gossenpflanze und mal Lady Die Schauspielerin Angelica Domröse (TV film)
2012 Bis zum Horizont, dann links!
2003 Tal der Ahnungslosen
1998 Polizeiruf 110 - Hetzjagd (TV film)
1997 Kalte Küsse (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Kleine Dealer, große Träume (TV film)
1994 Letzte Entscheidung, Die (TV film)
Polizeiruf 110 - Samstags, wenn Krieg ist (TV film)
1992 Verfehlung, Die
1991 Hurenglück (TV film)
Tote Briefe (TV film)
1989 Skorpionfrau, Die
1986 Fraulein - Ein deutsches Melodram (TV film)
1985 Hose, Die (TV film)
Mamas Geburtstag (TV film)
1983 Hanna von acht bis acht (TV film)
Randale
1982 Flüchtige Bekanntschaften (TV film)
1981 Don Quichottes Kinder (TV film)
Zweite Haut, Die (TV film)
1980 Trilogie 1848 - Der Galgensteiger (TV film)
U temného moře na temném pobřeží (TV film)
1979 Dokud vás smrt nerozdělí
Menschenhasser, Der (TV film)
1978 Fleur Lafontaine
1975 Der goldene Elefant (TV film)
Die Wildente (TV film)
Mein lieber Mann und ich (TV film)
1973 Brüder Lautensack, Die (TV film)
Legenda o Pavlovi a Pavle
Unterm Birnbaum
1971 Artur Becker (TV film)
Liebeszauber (TV film)
1970 Effi Briest (TV film)
1969 Krupp und Krause (TV film)
Zeichen der Ersten, Die (TV film)
1968 Alchimisten (TV film)
1967 Die Hose (TV film)
Já, spravedlnost
Lord am Alexanderplatz, Ein
1966 Die Tage der Commune (TV film)
Stíny nad Notre Dame (TV film)
1965 Dobrodružství Wernera Holta
Chronik eines Mordes
Propuštěn na záruku
1964 Drei Kriege - 2. Teil: Hinter den Fronten (TV film)
Tolles Geld (TV film)
1963 Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Julia lebt
Sváteční řidiči
Unterm Birnbaum (TV film)
1962 Budeš-li při mně
Die aus der 12b
Oh, diese Jugend (TV film)
U francouzských krbů
1961 Liebe und der Co-Pilot, Die
Vielgeliebtes Sternchen (TV film)
1960 Papas neue Freundin (TV film)
1959 Zmatky lásky
1958 Emilia Galotti

TV seriály

1986 Kir Royal (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1976 Daniel Druskat (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1968 Cesty (TV seriál)

Dokumentární

2014 Le Cinéma fait le Mur
2010 Babelsberg d'est en ouest
2009 Ost-Legenden (TV seriál)

TV pořady

1967 ttt - titel thesen temperamente (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace