foto

Darby Stanchfield

  • nar. 29.4.1971 (48 let)
    Kodiak, Alaska, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Carnage Park (2016)

    - Timeline: 5. května 2015 byli do filmu obsazení Ashley Bell, Darby Stanchfield, Pat Healy a Alan Ruck. Natáčet se začalo o šest dní později. Světovou premiéru si sedmdesátkový krimi survival horor odbyl v lednu roku 2016 na filmovém festivalu Sundance. V březnu 2016 pak byl promítán v Austinu na festivalu South by Southwest (SXSW). Práva na distribuci odkoupila společnost IFC Midnight, která film do kin nasadila 1. července 2016. (Hal_Moore)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Justine
2018 Medicine Men
Slumber
2016 Carnage Park
Loserville
Noc v poušti
2011 Fixing Pete (TV film)
Serving Up Richard
2008 Square Root of 2, The
The Sacrifice
2007 Servírka
2005 Obraz Doriana Graye
2004 Santa hledá ženu (TV film)

TV seriály

2018 Skandál (TV seriál)
Air Force Two (S07E13)
Allow Me to Reintroduce Myself (S07E12)
Army of One (S07E11)
další epizody (6)
2017 Skandál (TV seriál)
Something Borrowed (S07E07)
Vampires and Bloodsuckers (S07E06)
Adventures in Babysitting (S07E05)
další epizody (17)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - a.z.
Den volna (S13E02) - a.z.
Zastavte krvácení (S13E01) - a.z.
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Důležití lidé (S05E10)
2012 Skandál (TV seriál)
Hunting Season (S02E03)
The Other Woman (S02E02)
White Hats Off (S02E01)
další epizody (10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Život před očima (S09E14)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Eye for an Eye (S05E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nezvěstná, první část (S09E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Tváří v tvář (S09E11)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Roboti proti wrestlerům (S05E22)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - herec, a.z.
Pavouk a moucha (S08E01) - a.z.
Pravidlo 51 (S07E24)
Na hranici (S07E22) - a.z.
další epizody (4)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Nekupujte padělky (S01E06)
Na doživotí (TV seriál)
Dvě různé zbraně (S02E20)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Delusions of Grandview (S04E17)
Kriminálka New York (TV seriál)
Vykrvácet (S06E06)
2008 Mentalista (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Tempting Faith (S02E07)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dědictví (S02E10)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zrudlí studem (S01E07)
Nový Amsterdam (S01E04)
Figarova svatba (S01E03)
další epizody (4)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vraždy podle knihy (S02E15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Requiem (S05E07)
Odložené případy (TV seriál)
Spřízněni zlodějnou (S05E05)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
Exes & Ohs (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztráta paměti II. (S03E24)
Ztráta paměti I. (S03E23)
2005 The Inside (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
2004 Good Girls Don't... (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Všechno je relativní (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde na baseball (S02E03)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
That '80s Show (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace