foto

Michael Pressman

  • nar. 1.7.1950 (70 let)
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Frankie and Johnny Are Married
1999 Čas zázraků (TV film)
1998 Saint Maybe (TV film)
1996 Nezvaný host
1993 Miracle Child (TV film)
1992 Pohyblivý písek: Není úniku (TV film)
1991 Želví nindžové II
1990 Joshuovo srdce (TV film)
1989 Incident na temné řece (TV film)
Man Against the Mob: The Chinatown Murders (TV film)
The Revenge of Al Capone (TV film)
1988 To Heal a Nation (TV film)
Tragický let (TV film)
1987 Haunted by Her Past (TV film)
1986 Vánoční dárek (TV film)
1985 And the Children Shall Lead (TV film)
Final Jeopardy (TV film)
Private Sessions (TV film)
1984 Impostor, The (TV film)
1983 Doktor Detroit
1982 Svého druhu hrdina
1980 Those Lips, Those Eyes
1979 Boulevard Nights
1978 Like Mom, Like Me (TV film)
1977 The Bad News Bears in Breaking Training
1976 The Great Texas Dynamite Chase

TV seriály

2019 Chicago Med (TV seriál)
Never Going Back To Normal (S05E01)
Ghosts in the Attic (S04E13)
2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zero Tolerance (S20E03)
Blud utopených nákladů (S19E19)
Flight Risk (S19E11)
2017 Chicago Med (TV seriál)
Lessons Learned (S02E18)
Sneaky Pete (TV seriál)
Mr. Success (S01E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mood (S19E02)
Sanctuary (S18E21)
Genes (S18E13)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Klobásový jed (S05E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rape Interrupted (S18E05)
Making a Rapist (S18E02)
Star-Struck Victims (S17E16)
další epizody (4)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Kostlivec v laboratoři (S04E04)
Strážce pořádku (TV seriál)
Collateral (S06E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Melancholy Pursuit (S17E08)
Maternal Instincts (S17E06)
Prohnilá morálka (S16E13)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Dreamers Often Lie (E05)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Láska bolí (S01E08)
Alpha House (TV seriál)
The Apparition (S02E05)
Vzpomínky (TV seriál)
Admissions (S03E09)
Strážce pořádku (TV seriál)
Starvation (S05E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mladé hvězdičky (S16E03)
2013 Jak prosté (TV seriál)
We Are Everyone (S02E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Fathers and Sons (S03E10)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Domestic Disturbance (S03E02)
Mother's Day (S02E22)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Klauni přicházejí (S01E10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Mercy (S02E01)
All That Glitters (S01E20)
Little Fish (S01E11)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Chinatown (S01E08)
Chirurgové (TV seriál)
Divní lidé (S07E03)
2009 V odborné péči (TV seriál)
April - týden 6. (S02E27)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Vytáhli mi ji z ledvin (S02E08)
Chirurgové (TV seriál)
Přestaň se bát (S06E03)
Tráva (TV seriál)
Co nás spojuje (S05E12)
Mačety až nahoru (S05E02)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
Polda z Marsu (TV seriál)
Můj maharishi je lepší než tvůj maharishi (E03)
Private Practice (TV seriál)
Past Tense (S02E04)
Chirurgové (TV seriál)
A vody veliké rozlily se všude... (S05E03)
Tam pod nebeskou bání 2/2 (S05E02)
Tam pod nebeskou bání – 1. část (S05E01)
2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Dobrý právník (S03E16)
2006 Právo a pořádek (TV seriál)
Choice of Evils (S16E15)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Baby Boom (E05)
Právo a pořádek (TV seriál)
Acid (S16E10)
House of Cards (S16E07)
Sport of Kings (S15E22)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Gov Love (S15E07)
2003 The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
In Loco Parentis (S01E15)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Reunion (S01E02)
Pilot (S01E01)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Ten (S01E10)
2000 The $treet (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Reasonable Doubts (S02E01)
Part I (S01E02)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Missed Conception (S03E16)
1995 Picket Fences (TV seriál)
A Change of Season (S04E01)
The Song of Rome (S03E22)
Final Judgement (S03E19)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Picket Fences (TV seriál)
The Bus Stops Here (S03E03)
Remote Control (S02E12)
1993 Picket Fences (TV seriál)
Turpitude (S02E01)
The Lullaby League (S01E22)
1992 Picket Fences (TV seriál)
Thanksgiving (S01E09)
The Green Bay Chopper (S01E02)

Producentská filmografie

Filmy

1999 Jezero

Herecká filmografie

Filmy

2016 Detours
2003 Frankie and Johnny Are Married
1991 Želví nindžové II
1989 Man Against the Mob: The Chinatown Murders (TV film)
The Revenge of Al Capone (TV film)
1988 Baby M (TV film)

TV seriály

2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
With the Greatest of Ease (S01E04)

Host

TV pořady

1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky