foto

Hans van den Berg

  • nar. 19.9.1946 (73 let)
    Kampen, Overijssel, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Lijmen/Het been
1996 Mijn franse tante Gazeuse
1990 My Blue Heaven
1984 Ciske de Rat

TV seriály

1997 Kees & Co (TV seriál)
1996 Fort Alpha (TV seriál)
Goudkust (TV seriál)
1995 Ik ben je moeder niet (TV seriál)
Voor hete vuren (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Flodder (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
Plantage allee (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
Ha die Pa! (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
Prettig geregeld (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 EénVandaag (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky