foto

Niek Pancras

  • nar. 20.6.1938
    Waarland, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 27.6.2010 (72 let)
    Den Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Suzy Q (TV film)
1993 Marionettenwereld, De
1986 Op hoop van zegen
1984 Ciske de Rat
1976 Arnhem: The Story of an Escape (TV film)

TV seriály

2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1998 Wij Alexander (TV seriál)
1997 Kees & Co (TV seriál)
1994 Een spoor van blauw zand (TV seriál)
Kats & Co (TV seriál)
Onderweg naar morgen (TV seriál)
Sam sam (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Vrouwenvleugel (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
1991 In voor- en tegenspoed (TV seriál)
Oppassen!!! (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
De brug (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1989 Čiisa na ahiru no óki na ai no monogatari: Ahiru no Kwak (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)
Medisch Centrum West (TV seriál)
1986 Het wassende water (TV seriál)
1985 Bas-Boris Bode - Der Junge, den es zweimal gab (TV seriál)
1984 Schoppentroef (TV seriál)
1983 Transport (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky