foto

Ger Smit

  • nar. 6.2.1933
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 14.9.2012 (79 let)
    Vorden, Gelderland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Seveřané
1983 Drak medvídka Bommela
1971 Wat zien ik?
1960 Zaak M.P., De

TV seriály

1998 't Zal je gebeuren... (TV seriál)
Zeeuws meisje (TV seriál)
1995 M'n Dochter en Ik (TV seriál)
1994 De victorie (TV seriál)
Sam sam (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
Vrouwenvleugel (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1975 Oorlogswinter (TV seriál)
1970 De kleine waarheid (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky