foto

Gerd Hagman

  • nar. 4.7.1919
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 30.11.2011 (92 let)
    Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Spöksonaten (TV film)
1992 Hassel - Utpressarna (TV film)
1977 Tabu
1976 Hallo Baby
1974 Vita nejlikan
1969 Tigerlek (TV film)
1967 Kvinnobilder (TV film)
Picknick på slagfältet (TV film)
1959 Brott i paradiset
1947 Det kom en gäst
1943 Det brinner en eld
1942 Man glömmer ingenting
Rid i natt!
1941 Striden går vidare
1940 Den blomstertid...

TV seriály

1994 Du bestämmer (TV seriál)
1976 En dåres försvarstal (TV seriál)
1975 Pojken med guldbyxorna (TV seriál)
1973 I mumindalen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky