foto

Gerd Hagman

  • nar. 4.7.1919
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 30.11.2011 (92 let)
    Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Spöksonaten (TV film)
1992 Vyděrači (TV film)
1977 Tabu
1976 Hallo Baby
1974 Vita nejlikan
1969 Tigerlek (TV film)
1967 Kvinnobilder (TV film)
Picknick på slagfältet (TV film)
1959 Brott i paradiset
1957 Mamma tar semester
1947 Det kom en gäst
1943 Det brinner en eld
1942 Man glömmer ingenting
Rid i natt!
1941 Hem från Babylon
Striden går vidare
1940 Den blomstertid...

TV seriály

1994 Du bestämmer (TV seriál)
1976 En dåres försvarstal (TV seriál)
1975 Pojken med guldbyxorna (TV seriál)
1973 I mumindalen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky