foto

Robert Klane

  • nar. 1941

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Víkend u Bernieho
1984 Nevěrně tvá

TV seriály

1975 M*A*S*H (TV seriál)
Konzultant (S03E17)
1973 M*A*S*H (TV seriál)
Dr. Pierce a Mr. Hyde (S02E05)
Showtime (S01E24)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
Kovboj (S01E08)
Requiem pro lehkou váhu (S01E03)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace