foto

Görel Crona

  • nar. 23.8.1959 (59 let)
    Stockholm, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Fröken Julie
Kärlek deluxe
2009 Psalm 21
2006 Göta kanal 2 - kanalkampen
2005 Komplett galen
2000 Ztraceni beze stopy
1995 Jeppe på berget (TV film)
1993 Polis polis potatismos
1992 Änglagård
1991 Facklorna (TV film)
1990 Apelsinmannen
1979 Kristoffers hus

TV seriály

2018 Springfloden (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (5)
2016 Springfloden (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (6)
2010 Drottningoffret (TV seriál)
2007 Playa del Sol (TV seriál)
2003 Hem till Midgård (TV seriál)
1999 Nya tider (TV seriál)
1997 OP7 (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
En fyra för tre (TV seriál)
1995 Den täta elden (TV seriál)
Svarta skallar och vita nätter (TV seriál)
1992 En komikers uppväxt (TV seriál)
1990 Den svarta cirkeln (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Tysta leken

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Tysta leken

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace