foto

Göran Parkrud

  • nar. 24.12.1960 (58 let)
    Nödinge, Älvsborgs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bunden
2012 Poslední věta
2011 Irene Huss - Kruh mlčení (TV film)
Možná zítra
2010 Czukor Show
2003 Skagerrak
2001 Píseň pro Martina

TV seriály

2017 Restaurant (TV seriál)
Zasnoubení (S01E04)
2016 Springfloden (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)
1999 Nya tider (TV seriál)
Sally (TV seriál)
1997 Vita lögner (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Bunden

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Vita lögner (TV seriál)
1996 Vänner och fiender (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky