foto

Yemi Akinyemi

  • nar. 4.11.1981 (36 let)
    Liberec, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2009 Případ nevěrné Kláry
2008 Letopisy Narnie: Princ Kaspian

TV seriály

2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2010 13. komnata Yemiho A. D. (TV film)

TV pořady

2017 Chart Show (TV pořad)
2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2013 Ceny Anděl 2012 (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 Český slavík Mattoni 2012 (TV pořad)
Drzá Diana (TV pořad)
Mixxxer (TV pořad)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace