foto

Truus te Selle

  • nar. 4.9.1945 (75 let)
    Winterswijk, Gelderland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bumperkleef
2013 Soof
2012 Het Offer
2011 Letter
Únos Heinekena
2008 Radeloos
2005 Off Screen
2001 Zamilovaní andělé
1998 De man met de hond
Goede tijden, slechte tijden: De reünie (TV film)
1996 Advocaat van de Hanen
1995 Aletta Jacobs, het hoogste streven
Antonia
1994 Andere kant van de tunnel, De
Reünie (TV film)
1993 Belle van Zuylen - Madame de Charrière
Naarden Vesting
Sneeuwval
1992 Alleen maar vrienden (TV film)
Lonely Race, A
1991 Everybody Wants to Help Ernest
1990 Krokodillen in Amsterdam
1989 De kassière
1986 Vreemde Eend in de Bijt (TV film)
1982 Golven
1979 Tiro

TV seriály

2017 Brussel (TV seriál)
2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
2014 Celblok H (TV seriál)
Rechercheur Ria (TV seriál)
2013 Caps Club (TV seriál)
2012 Divorce (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
Gooische vrouwen (TV seriál)
2004 Zes minuten (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
De zeven deugden (TV seriál)
Spangen (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
Zwarte sneeuw (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Kats & Co (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
Niemand de deur uit! (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
Suite 215 (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Dokumentární

2020 Leonie, actrice en spionne

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky