foto

Peter Post

  • nar. 4.1.1971 (48 let)
    Nettetal, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Amsterdam-Krimi: Auferstanden von den Toten (TV film)
Der Amsterdam-Krimi: Tod in der Prinzengracht (TV film)
Lost & Found
2015 Únos Freddy Heinekena
2012 Koning van Katoren
Süskind
2009 Život v jednom dni
2008 Zima za války
2004 Kazatel
2003 Boy Ecury
Lebenspornografie
Van God los
2001 Terrorama!
1997 Gaston's War

TV seriály

2015 The Team (TV seriál)
2014 Smeris (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
2010 Vrijland (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Voetbalvrouwen (TV seriál)
2006 Shouf shouf! (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
2000 De geheime dienst (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
1995 Partizanen, De (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky