foto

Sander de Heer

  • nar. 17.9.1958 (61 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rodinný hotel
2016 Fataal
2011 Razend
2003 V týlu nepřítele
1993 Horror vacui

TV seriály

2011 Lijn 32 (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2004 Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
1997 Kees & Co (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
Jansen, Jansen (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Vrienden voor het leven (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky