foto

Kees van Lier

  • nar. 6.7.1948 (70 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
Vuurzee (TV seriál)
2000 De geheime dienst (TV seriál)
1997 Dobrodružství Olivera Twista (TV seriál)
Princezna Sissi (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 De victorie (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
Het zonnetje in huis (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
Suite 215 (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
Vrienden voor het leven (TV seriál)
1974 Q & Q (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace