foto

Robert Borremans

  • nar. 16.5.1942 (78 let)
    Berchem, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Sekera
2003 Any Way the Wind Blows
V týlu nepřítele
2000 Bez rodiny (TV film)
1999 Kaas
Míč
1998 Vlak života
1997 Gaston's War
1977 Rubens, schilder en diplomaat
1975 Kind van de zon
1969 Helleschip, Het (TV film)
1961 Brigands voor outer en heerd

TV seriály

2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
Veel geluk, professor (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
Heterdaad (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Suite 215 (TV seriál)
1973 Magister Maesius (TV seriál)
Waaldrecht (TV seriál)
1970 De kleine waarheid (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky