foto

William Hanna

  • nar. 14.7.1910
    Melrose, New Mexico, USA
  • zem. 22.3.2001 (90 let)
    North Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Tom a Jerry: Největší honičky 3 (video kompilace)
Tom a Jerry: Největší honičky 4 (video kompilace)
Tom a Jerry: Největší honičky 5 (video kompilace)
2004 Tom a Jerry: Vánoční svátky (video kompilace)
2001 Cartoon Crack-ups
2000 Tom a Jerry: Největší honičky (video kompilace)
1993 Hollyrock-a-Bye Baby (TV film)
I Yabba-Dabba Do! (TV film)
1991 Muž jménem Flinstone
1990 Jetsonovi
1988 P'tits schtroumpfs, Les
1983 Šťastný Luke - Bratři Daltonové na svobodě
1975 Last of the Mohicans, The (TV film)
1973 Oliver a chytrák Dodger
The Count of Monte Cristo (TV film)
The Three Musketeers (TV film)
Twenty Thousand Leagues Under the Sea (TV film)
1972 A Christmas Story (TV film)
Thanksgiving That Almost Wasn't, The (TV film)
Yogi's Ark Lark (TV film)
1967 Tom a tajná kamera
1966 Biograf
Člověk zvaný Flintstone
1965 Big Mouse Take
Crow's Fete
Horse Shoo
Pork Chop Phooey
1964 Bear Hug
Bear Knuckles
Elephantastic
Habit Troubles
Méďa Béďa
Raggedy Rug
Trouble Bruin
1963 Bear Up!
Chicken Hearted Wolf
Crook Who Cried Wolf
Drum-Sticked
Fallible Fable, A
Habit Rabbit
Just a Wolf at Heart
Not in Nottingham
Sheep Stealers Anonymous
Whatcha Watchin'
Wolf in Sheep Dog's Clothing
1962 Bearly Able
Beef for and After
Bungle Uncle
Bunnies Abundant
Chicken Fracas-See
Common Scents
Rancid Ransom
Slippery Slippers
Swash Buckled
1961 Catch Meow
Child Sock-Cology
Count Down Clown
Fee Fie Foes
Happy Go Loopy
Kooky Loopy
Loopy's Hare-do
This Is My Ducky Day
Two Faced Wolf
Zoo Is Company
1960 Creepy Time Pal
Here, Kiddie, Kiddie
Life with Loopy
No Biz Like Shoe Biz
Snoopy Loopy
Tale of a Wolf
The Do-Good Wolf
1959 Little Bo Bopped
Wolf Hounded
1958 Chůva
Královské zdřímnutí
Neviditelné káčátko
Robin Hood
Velikonoční káčátko
1957 Bázlivá návštěva
Give and Tyke
Honba za fotografií
Jak nasytit otesánka
Scat Cats
Super myš
Taťka tě nedá
1956 Blues smutné kočky
Busy Buddies
Grilovací rvačka
Létající čarodějnice
Tančící medvěd
Tom na pláži svalovců
Vejce a Jerry
1955 Good Will to Men
Myš na prodej
O chytrém kocourovi
To je moje maminka!
Tom a Cherie
Volání jihu
Zaměřeno na Jerryho
Škůdce Pecos
Štěně na pikniku
1954 Kuchařův kocour
Lest
Mazlíčci v ohrožení
Myší revue
Myší škola
Neapolská myš
Smutné kačátko
Zásah, kočičko!
Štěně se škytavkou
Štěněčí příběh
1953 Dva malí indiáni
Jerry a Jumbo
Kačátko neplavec
To je můj syn
Uprchlá myš
Život s Tomem
1952 Dva myšketýři
Kachní doktor
Kocour na knoflík
Létající kočka
Milovník Tom
Na lodi
Na vodítku
O myši Johannovi
Psí bouda
Trojité potíže
Uprchlík
1951 Jerry a zlatá rybka
Jerryho bratranec
Kočičí dřímání
Ospalec Tom
Ostrov kanibalů
Proměna
Tom Casanova
Vymydlené štěně
1950 Dirigenti
Jerry a lev
Kachňátko
Na kulečníku
Texas Tom
Ukřivděná kočka
V poslední vteřině
Večírek
1949 Jerryho deník
Kocour v nebi
Kočka a mořská myš
Milované štěně
Puntíkatá kočka
Tenisový šampionát
Vylíhnuté potíže
1948 Make Mine Freedom
Malý sirotek
Mírová smlouva
Profesor Tom
Starý dobrý Tom
Zmařené plány
Úklidový den
1947 Doktor Jekyll a pan Myš
Kocouří rybaření
Kočičí koncert
Myš v domě
Neviditelná myš
Časný přítel
Číča na pláži
1946 Jak chytit myš
Kočičí serenáda
Malý nenasyta
Tomovo jarní toužení
1945 Klid, prosím
Myš na Manhattanu
Myš přijde na večeři
Na golfu
Zamilovaný pták
1944 Million Dollar Cat, The
Potíže s myší
Tělesný strážce
V psí podobě
Švihák
1943 Kočičí miminko
Osamělá myš
Trpící kočka
Ve válečném stavu
War Dogs
1942 Kočka na kuželkách
Opeřený přítel
Potíže se psem
Tom a kráska
Vystrašený kocour
1941 Officer Pooch
Předvánoční noc
Půlnoční svačinka
The Goose Goes South
1940 Gallopin' Gals
Jak kočka dostala padáka
Swing Social
1938 Blue Monday
Old Smokey
What a Lion!
1936 To Spring

TV seriály

1995 The What a Cartoon Show (TV seriál)
1977 Fred Flintstone and Friends (TV seriál)
1972 Amazing Chan and the Chan Clan, The (TV seriál)
Josie and the Pussycats in Outer Space (TV seriál)
Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
Sealab 2020 (TV seriál)
1971 Funky Phantom, The (TV seriál)
Pebbles and Bamm-Bamm Show, The (TV seriál)
1970 Harlem Globe Trotters (TV seriál)
Harlem Globetrotters, The (TV seriál)
Josie and the Pussycats (TV seriál)
Motormouse (TV seriál)
Where's Huddles (TV seriál)
1969 Cattanooga Cats (TV seriál)
Dastardly and Muttley in Their Flying Machines (TV seriál)
Dobrodružství Penelopy Pitstopové (TV seriál)
Loopy de Loop (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Scooby-Doo na stopě (TV seriál)
1968 Arabian Knights, The (TV seriál)
Wacky Races (TV seriál)
1967 Abbott & Costello (TV seriál)
Birdman and the Galaxy Trio (TV seriál)
Herculoids, The (TV seriál)
Moby Dick a mocný Mightor (TV seriál)
Samson & Goliath (TV seriál)
Shazzan! (TV seriál)
The Fantastic Four (TV seriál)
1966 Frankenstein Jr. and the Impossibles (TV seriál)
Laurel a Hardy (TV seriál)
Space Ghost and Dino Boy (TV seriál)
Flintstoneovi (TV seriál)
The Story of Rocky's Raiders (S06E26)
My Fair Freddy (S06E25)
Dripper (S06E24)
další epizody (12)
1965 Atom Ant Show, The (TV seriál)
Hillbilly Bears, The (TV seriál)
Precious Pupp (TV seriál)
Flintstoneovi (TV seriál)
Seeing Doubles (S06E14)
Royal Rubble (S06E13)
Shinrock-A-Go-Go (S06E12)
další epizody (25)
1964 Jonny Quest (TV seriál)
Magilla Gorilla Show, The (TV seriál)
Peter Potamus and His Magic Flying Balloon (TV seriál)
Flintstoneovi (TV seriál)
Christmas Flintstone (S05E15)
Adobe Dick (S05E14)
Indianrockolis 500 (S05E13)
další epizody (26)
1963 Flintstoneovi (TV seriál)
Once Upon a Coward (S04E15)
Peek-a-Boo Camera (S04E14)
Daddies Anonymous (S04E13)
další epizody (28)
1962 New Hanna-Barbera Cartoon Series, The (TV seriál)
The Jetsons (TV seriál)
Wally Gator (TV seriál)
Flintstoneovi (TV seriál)
Flash Gun Freddie (S03E15)
Dial S for Suspicion (S03E14)
High School Fred (S03E13)
další epizody (32)
1961 Kočičí banda (TV seriál)
Méďa Béďa (TV seriál)
Snagglepuss (TV seriál)
Flintstoneovi (TV seriál)
The X-Ray Story (S02E15)
The House Guest (S02E14)
The Picnic (S02E13)
další epizody (29)
1960 Flintstoneovi (TV seriál)
The Prowler (S01E14)
The Drive - In (S01E13)
The Sweepstakes Ticket (S01E12)
další epizody (14)
1959 Augie Doggie and Doggie Daddy (TV seriál)
Rychlý pistolník McGraw (TV seriál)
1958 Pišta a Fišta (TV seriál)
1940 Tom a Jerry (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1976 Silent Night, Holy Night (TV film)
1973 The Count of Monte Cristo (TV film)
The Three Musketeers (TV film)
Twenty Thousand Leagues Under the Sea (TV film)

TV seriály

1974 Valley of the Dinosaurs (TV seriál)
1972 Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1971 Funky Phantom, The (TV seriál)
1966 Flintstoneovi (TV seriál)
The Story of Rocky's Raiders (S06E26)
My Fair Freddy (S06E25)
Dripper (S06E24)
další epizody (12)
1965 Flintstoneovi (TV seriál)
Seeing Doubles (S06E14)
Royal Rubble (S06E13)
Shinrock-A-Go-Go (S06E12)
další epizody (25)
1964 Flintstoneovi (TV seriál)
Christmas Flintstone (S05E15)
Adobe Dick (S05E14)
Indianrockolis 500 (S05E13)
další epizody (26)
1963 Flintstoneovi (TV seriál)
Once Upon a Coward (S04E15)
Peek-a-Boo Camera (S04E14)
Daddies Anonymous (S04E13)
další epizody (28)
1962 Flintstoneovi (TV seriál)
Flash Gun Freddie (S03E15)
Dial S for Suspicion (S03E14)
High School Fred (S03E13)
další epizody (32)
1961 Flintstoneovi (TV seriál)
The X-Ray Story (S02E15)
The House Guest (S02E14)
The Picnic (S02E13)
další epizody (29)
1960 Flintstoneovi (TV seriál)
The Prowler (S01E14)
The Drive - In (S01E13)
The Sweepstakes Ticket (S01E12)
další epizody (14)

Skladatelská filmografie

Filmy

1976 Silent Night, Holy Night (TV film)
1973 The Count of Monte Cristo (TV film)
The Three Musketeers (TV film)
Twenty Thousand Leagues Under the Sea (TV film)

TV seriály

1964 Jonny Quest (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1966 Flintstoneovi (TV seriál)
The Story of Rocky's Raiders (S06E26)
My Fair Freddy (S06E25)
Dripper (S06E24)
další epizody (12)
1965 Flintstoneovi (TV seriál)
Seeing Doubles (S06E14)
Royal Rubble (S06E13)
Shinrock-A-Go-Go (S06E12)
další epizody (25)
1964 Flintstoneovi (TV seriál)
Christmas Flintstone (S05E15)
Adobe Dick (S05E14)
Indianrockolis 500 (S05E13)
další epizody (26)
1963 Flintstoneovi (TV seriál)
Once Upon a Coward (S04E15)
Peek-a-Boo Camera (S04E14)
Daddies Anonymous (S04E13)
další epizody (28)
1962 Flintstoneovi (TV seriál)
Flash Gun Freddie (S03E15)
Dial S for Suspicion (S03E14)
High School Fred (S03E13)
další epizody (32)
1961 Flintstoneovi (TV seriál)
The X-Ray Story (S02E15)
The House Guest (S02E14)
The Picnic (S02E13)
další epizody (29)
1960 Flintstoneovi (TV seriál)
The Prowler (S01E14)
The Drive - In (S01E13)
The Sweepstakes Ticket (S01E12)
další epizody (14)
1940 Tom a Jerry (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 74. Annual Academy Awards (TV pořad)
1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(25)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace