foto

William Hanna

  • nar. 14.7.1910
    Melrose, New Mexico, USA
  • zem. 22.3.2001 (90 let)
    North Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Cartoon Crack-ups
1993 Hollyrock-a-Bye Baby (TV film)
I Yabba-Dabba Do! (TV film)
1991 Muž jménem Flinstone
1990 Jetsonovi
1988
1983 Šťastný Luke - Bratři Daltonové na svobodě
1975 Last of the Mohicans, The (TV film)
1973 Hrabě Monte Christo (TV film)
Oliver a chytrák Dodger
Twenty Thousand Leagues Under the Sea (TV film)
Tři mušketýři (TV film)
1972 A Christmas Story (TV film)
Thanksgiving That Almost Wasn't, The (TV film)
Yogi's Ark Lark (TV film)
1966 Člověk zvaný Flintstone
1965 Big Mouse Take
Crow's Fete
Horse Shoo
Pork Chop Phooey
1964 Bear Hug
Bear Knuckles
Elephantastic
Habit Troubles
Méďa Béďa
Raggedy Rug
Trouble Bruin
1963 Bear Up!
Chicken Hearted Wolf
Crook Who Cried Wolf
Drum-Sticked
Fallible Fable, A
Habit Rabbit
Just a Wolf at Heart
Not in Nottingham
Sheep Stealers Anonymous
Whatcha Watchin'
Wolf in Sheep Dog's Clothing
1962 Bearly Able
Beef for and After
Bungle Uncle
Bunnies Abundant
Chicken Fracas-See
Common Scents
Rancid Ransom
Slippery Slippers
Swash Buckled
1961 Catch Meow
Child Sock-Cology
Count Down Clown
Fee Fie Foes
Happy Go Loopy
Kooky Loopy
Loopy's Hare-do
This Is My Ducky Day
Two Faced Wolf
Zoo Is Company
1960 Creepy Time Pal
Here, Kiddie, Kiddie
Life with Loopy
No Biz Like Shoe Biz
Snoopy Loopy
Tale of a Wolf
The Do-Good Wolf
1959 Little Bo Bopped
Wolf Hounded
1957 Give and Tyke
Scat Cats
1955 Good Will to Men
1948 Make Mine Freedom
1943 War Dogs
1941 Officer Pooch
The Goose Goes South
1940 Gallopin' Gals
Swing Social
1938 Blue Monday
Old Smokey
What a Lion!
1936 To Spring

TV seriály

1995 The What a Cartoon Show (TV seriál)
1984 Lucky Luke (TV seriál)
1977 Fred Flintstone and Friends (TV seriál)
1972 Amazing Chan and the Chan Clan, The (TV seriál)
Josie and the Pussycats in Outer Space (TV seriál)
Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
Sealab 2020 (TV seriál)
1971 Funky Phantom, The (TV seriál)
Pebbles and Bamm-Bamm Show, The (TV seriál)
1970 Harlem Globe Trotters (TV seriál)
Harlem Globetrotters, The (TV seriál)
Josie and the Pussycats (TV seriál)
Motormouse (TV seriál)
Where's Huddles (TV seriál)
1969 Cattanooga Cats (TV seriál)
Dastardly and Muttley in Their Flying Machines (TV seriál)
Dobrodružství Penelopy Pitstopové (TV seriál)
Loopy de Loop (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Scooby-Doo na stopě (TV seriál)
1968 Arabian Knights, The (TV seriál)
Wacky Races (TV seriál)
1967 Abbott & Costello (TV seriál)
Birdman and the Galaxy Trio (TV seriál)
Herculoids, The (TV seriál)
Moby Dick a mocný Mightor (TV seriál)
Samson & Goliath (TV seriál)
Shazzan! (TV seriál)
The Fantastic Four (TV seriál)
Tom a Jerry (TV seriál)
Tom a tajná kamera (S03E32)
1966 Frankenstein Jr. and the Impossibles (TV seriál)
Laurel a Hardy (TV seriál)
Space Ghost and Dino Boy (TV seriál)
Flintstoneovi (TV seriál)
The Story of Rocky's Raiders (S06E26)
My Fair Freddy (S06E25)
Dripper (S06E24)
další epizody (12)
Tom a Jerry (TV seriál)
Biograf (S03E22)
1965 Atom Ant Show, The (TV seriál)
Hillbilly Bears, The (TV seriál)
Precious Pupp (TV seriál)
Flintstoneovi (TV seriál)
Seeing Doubles (S06E14)
Royal Rubble (S06E13)
Shinrock-A-Go-Go (S06E12)
další epizody (25)
1964 Jonny Quest (TV seriál)
Magilla Gorilla Show, The (TV seriál)
Peter Potamus and His Magic Flying Balloon (TV seriál)
Flintstoneovi (TV seriál)
Christmas Flintstone (S05E15)
Adobe Dick (S05E14)
Indianrockolis 500 (S05E13)
další epizody (26)
1963 Flintstoneovi (TV seriál)
Once Upon a Coward (S04E15)
Peek-a-Boo Camera (S04E14)
Daddies Anonymous (S04E13)
další epizody (28)
1962 New Hanna-Barbera Cartoon Series, The (TV seriál)
The Jetsons (TV seriál)
Wally Gator (TV seriál)
Flintstoneovi (TV seriál)
Flash Gun Freddie (S03E15)
Dial S for Suspicion (S03E14)
High School Fred (S03E13)
další epizody (32)
1961 Kočičí banda (TV seriál)
Méďa Béďa (TV seriál)
Snagglepuss (TV seriál)
Flintstoneovi (TV seriál)
The X-Ray Story (S02E15)
The House Guest (S02E14)
The Picnic (S02E13)
další epizody (29)
1960 Flintstoneovi (TV seriál)
The Prowler (S01E14)
The Drive - In (S01E13)
The Sweepstakes Ticket (S01E12)
další epizody (14)
1959 Augie Doggie and Doggie Daddy (TV seriál)
Rychlý pistolník McGraw (TV seriál)
1958 Pišta a Fišta (TV seriál)
Tom a Jerry (TV seriál)
Chůva (S01E114)
Robin Hood (S01E113)
Neviditelné káčátko (S01E112)
další epizody (5)
1957 Tom a Jerry (TV seriál)
Honba za fotografií (S01E109)
Super myš (S01E108)
Jak nasytit otesánka (S01E107)
další epizody (5)
1956 Tom a Jerry (TV seriál)
Vejce a Jerry (S01E99)
Létající čarodějnice (S01E98)
Grilovací rvačka (S01E104)
další epizody (7)
1955 Tom a Jerry (TV seriál)
To je moje maminka! (S01E97)
Škůdce Pecos (S01E96)
O chytrém kocourovi (S01E95)
další epizody (8)
1954 Tom a Jerry (TV seriál)
Zásah, kočičko! (S01E89)
Mazlíčci v ohrožení (S01E88)
Smutné kačátko (S01E87)
další epizody (10)
1953 Tom a Jerry (TV seriál)
Život s Tomem (S01E79)
Dva malí indiáni (S01E78)
Kačátko neplavec (S01E77)
další epizody (6)
1952 Tom a Jerry (TV seriál)
O myši Johannovi (S01E75)
Psí bouda (S01E72)
Na lodi (S01E71)
další epizody (11)
1951 Tom a Jerry (TV seriál)
Kočičí dřímání (S01E62)
Proměna (S01E61)
Vymydlené štěně (S01E60)
další epizody (8)
1950 Tom a Jerry (TV seriál)
Na kulečníku (S01E54)
Ukřivděná kočka (S01E53)
Dirigenti (S01E52)
další epizody (8)
1949 Tom a Jerry (TV seriál)
Tenisový šampionát (S01E46)
Jerryho deník (S01E45)
Milované štěně (S01E44)
další epizody (8)
1948 Tom a Jerry (TV seriál)
Úklidový den (S01E38)
Profesor Tom (S01E37)
Starý dobrý Tom (S01E36)
další epizody (5)
1947 Tom a Jerry (TV seriál)
Neviditelná myš (S01E33)
Myš v domě (S01E32)
Číča na pláži (S01E31)
další epizody (7)
1946 Tom a Jerry (TV seriál)
Kočičí serenáda (S01E26)
Jak chytit myš (S01E25)
Malý nenasyta (S01E24)
další epizody (4)
1945 Tom a Jerry (TV seriál)
Klid, prosím (S01E22)
Zamilovaný pták (S01E21)
Na golfu (S01E20)
další epizody (5)
1944 Tom a Jerry (TV seriál)
Potíže s myší (S01E17)
V psí podobě (S01E16)
Tělesný strážce (S01E15)
další epizody (5)
1943 Tom a Jerry (TV seriál)
Kočičí miminko (S01E12)
Ve válečném stavu (S01E11)
Osamělá myš (S01E10)
další epizody (4)
1942 Tom a Jerry (TV seriál)
Opeřený přítel (S01E08)
Kočka na kuželkách (S01E07)
Tom a kráska (S01E06)
další epizody (5)
1941 Tom a Jerry (TV seriál)
Předvánoční noc (S01E03)
Půlnoční svačinka (S01E02)
1940 Tom a Jerry (TV seriál)
Jak kočka dostala padáka (S01E01)

Video kompilace

2009 Tom a Jerry: Největší honičky 3 (video kompilace)
Tom a Jerry: Největší honičky 4 (video kompilace)
Tom a Jerry: Největší honičky 5 (video kompilace)
2004 Tom a Jerry: Vánoční svátky (video kompilace)
2000 Tom a Jerry: Největší honičky (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Filmy

1964 Méďa Béďa

TV seriály

2000 Harvey Birdman, Attorney at Law (TV seriál)
1996 Skutečná dobrodružství Jonnyho Questa (TV seriál)
1995 The What a Cartoon Show (TV seriál)
1985 Funtastic World of Hanna-Barbera, The (TV seriál)
1980 The New Adventures of Tom and Jerry (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1964 Jonny Quest (TV seriál)
1952 Tom a Jerry (TV seriál)
O myši Johannovi (S01E75)
Dva myšketýři (S01E65)
1949 Tom a Jerry (TV seriál)
Malý sirotek (S01E40)
1947 Tom a Jerry (TV seriál)
Kočičí koncert (S01E29)
1945 Tom a Jerry (TV seriál)
Klid, prosím (S01E22)
1944 Tom a Jerry (TV seriál)
Potíže s myší (S01E17)
1943 Tom a Jerry (TV seriál)
Ve válečném stavu (S01E11)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
1994 Flintstoneovi
1993 I Yabba-Dabba Do! (TV film)

TV seriály

1985 Funtastic World of Hanna-Barbera, The (TV seriál)
1950 Tom a Jerry (TV seriál)
Večírek (S01E48)
1945 Tom a Jerry (TV seriál)
Klid, prosím (S01E22)
Myš přijde na večeři (S01E18)
1944 Tom a Jerry (TV seriál)
Kočka s milionem dolarů (S01E14)
Švihák (S01E13)
1943 Tom a Jerry (TV seriál)
Osamělá myš (S01E10)
1942 Tom a Jerry (TV seriál)
Vystrašený kocour (S01E04)

Dokumentární

2004 Back to Hoagy's Alley: The Making of 'Top Cat' - a.z.
1992 MGM: When the Lion Roars (TV seriál)
1987 Daws Butler: Voice Magician (TV film)
1986 Flintstones' 25th Anniversary Celebration, The (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

1976 Silent Night, Holy Night (TV film)
1973 Hrabě Monte Christo (TV film)
Twenty Thousand Leagues Under the Sea (TV film)
Tři mušketýři (TV film)

TV seriály

1974 Valley of the Dinosaurs (TV seriál)
1972 Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1971 Funky Phantom, The (TV seriál)
1969 Scooby-Doo na stopě (TV seriál)
1966 Flintstoneovi (TV seriál)
The Story of Rocky's Raiders (S06E26)
My Fair Freddy (S06E25)
Dripper (S06E24)
další epizody (12)
1965 Flintstoneovi (TV seriál)
Seeing Doubles (S06E14)
Royal Rubble (S06E13)
Shinrock-A-Go-Go (S06E12)
další epizody (25)
1964 Flintstoneovi (TV seriál)
Christmas Flintstone (S05E15)
Adobe Dick (S05E14)
Indianrockolis 500 (S05E13)
další epizody (26)
1963 Flintstoneovi (TV seriál)
Once Upon a Coward (S04E15)
Peek-a-Boo Camera (S04E14)
Daddies Anonymous (S04E13)
další epizody (28)
1962 Flintstoneovi (TV seriál)
Flash Gun Freddie (S03E15)
Dial S for Suspicion (S03E14)
High School Fred (S03E13)
další epizody (32)
1961 Flintstoneovi (TV seriál)
The X-Ray Story (S02E15)
The House Guest (S02E14)
The Picnic (S02E13)
další epizody (29)
1960 Flintstoneovi (TV seriál)
The Prowler (S01E14)
The Drive - In (S01E13)
The Sweepstakes Ticket (S01E12)
další epizody (14)

Skladatelská filmografie

Filmy

1976 Silent Night, Holy Night (TV film)
1973 Hrabě Monte Christo (TV film)
Twenty Thousand Leagues Under the Sea (TV film)
Tři mušketýři (TV film)

TV seriály

1964 Jonny Quest (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1966 Flintstoneovi (TV seriál)
The Story of Rocky's Raiders (S06E26)
My Fair Freddy (S06E25)
Dripper (S06E24)
další epizody (12)
1965 Flintstoneovi (TV seriál)
Seeing Doubles (S06E14)
Royal Rubble (S06E13)
Shinrock-A-Go-Go (S06E12)
další epizody (25)
1964 Flintstoneovi (TV seriál)
Christmas Flintstone (S05E15)
Adobe Dick (S05E14)
Indianrockolis 500 (S05E13)
další epizody (26)
1963 Flintstoneovi (TV seriál)
Once Upon a Coward (S04E15)
Peek-a-Boo Camera (S04E14)
Daddies Anonymous (S04E13)
další epizody (28)
1962 Flintstoneovi (TV seriál)
Flash Gun Freddie (S03E15)
Dial S for Suspicion (S03E14)
High School Fred (S03E13)
další epizody (32)
1961 Flintstoneovi (TV seriál)
The X-Ray Story (S02E15)
The House Guest (S02E14)
The Picnic (S02E13)
další epizody (29)
1960 Flintstoneovi (TV seriál)
The Prowler (S01E14)
The Drive - In (S01E13)
The Sweepstakes Ticket (S01E12)
další epizody (14)
1940 Tom a Jerry (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 The 74th Annual Academy Awards (TV pořad)
1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(24)