foto

Karl-Arne Holmsten

  • nar. 14.8.1911
    Uppsala, Švédsko
  • zem. 22.2.1995 (83 let)
    Lidingö, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Freddy klarar biffen
1967 Mördaren - En helt vanlig person
1965 Här kommer bärsärkarna
1963 Den gula bilen
Det är hos mig han har varit
1962 Vita frun
1961 Ljuvlig är sommarnatten
1960 När mörkret faller
Sommar och syndare
1959 Bara en kypare
Brott i paradiset
Det svänger på slottet
Får jag låna din fru?
Ryttare i blått
1958 Damen i svart
Fridolf sticker opp!
Mannekäng i rött
Vi på Väddö
1956 Den tappre soldaten Jönsson
Het är min längtan
Sju vackra flickor
1955 Flottans muntergökar
Ljuset från Lund
Älskling på vågen
1954 Dans på rosor
Flottans glada gossar
Gula divisionen
Skrattbomben
1953 Resan till dej
1952 En fästman i taget
Säg det med blommor
Ubåt 39
Čekající ženy
1951 Puck heter jag
Tull-Bom
1950 Dívka s hyacinty
Fästmö uthyres
Kyssen på kryssen
1949 Farlig vår
Kvinna i vitt
Kärleken segrar
Lång-Lasse i Delsbo
1948 Var sin väg
1947 Bruden kom genom taket
Det kom en gäst
Försummad av sin fru
Pappa sökes
Tappa inte sugen
1946 Hotell Kåkbrinken
1945 Blåjackor
Vandring med månen
1944 Den osynliga muren
Dolly tar chansen
Gröna hissen
Kejsarn av Portugallien
Som folk är mest
1943 En flicka för mej
När ungdomen vaknar
På liv och död
Örlogsmän
1942 Kvinnan tar befälet
Rospiggar
Vi hemslavinnor
1941 Magistrarna på sommarlov
Ung dam med tur
1940 Blyge Anton
En sjöman till häst
Frestelse
Hanna i societén
1939 Frun tillhanda
Králova milenka
Spöke till salu
1938 Kustens glada kavaljerer

TV seriály

1983 Öbergs på Lillöga (TV seriál)
1965 Niklassons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace