foto

Joss Flühr

  • nar. 19.11.1940 (79 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Sonny Boy
2004 Floris
1991 Provincie, De
1986 Mama is boos!
1984 Ciske de Rat

TV seriály

2013 Malaika (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
1993 Het zonnetje in huis (TV seriál)
Vrouwenvleugel (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1989 Spijkerhoek (TV seriál)
We zijn weer thuis (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1984 Opzoek naar Yolanda (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky