foto

Arie Kant

  • nar. 8.6.1957 (62 let)
    Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Koning van Katoren

TV seriály

2011 Overspel (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2000 De geheime dienst (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
1995 Achter het scherm (TV seriál)
1994 De victorie (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1983 Weg, De (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky