foto

Daniel Écija

  • nar. 1963
    Wittenoom, Western Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Vis a vis (TV seriál)
La marea amarilla (S04E08)
Vuelta a casa (S04E07)
Mala persona (S04E06)
další epizody (5)
2018 Vis a vis (TV seriál)
El umbral del dolor (S04E03)
La fuga (S04E02)
La Barbie (S04E01)
další epizody (11)
2016 Vis a vis (TV seriál)
Líquido (S02E13)
Plátano y limón (S02E12)
Patrona de los desamparados (S02E11)
další epizody (13)
2015 Anclados (TV seriál)
Vis a vis (TV seriál)
El principio de las tortugas (S01E11)
Gato gris (S01E10)
Negra, negrita, negrata (S01E09)
další epizody (11)
2014 Bienvenidos al Lolita (TV seriál)
2011 BuenAgente (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
Internát (TV seriál)
La noche de las dos lunas (S04E11)
Un punto en el mar (S04E10)
2008 Lex (TV seriál)
Internát (TV seriál)
El unicornio (S04E09)
La llave (S04E08)
Un gran soldado (S04E07)
další epizody (19)
2007 Internát (TV seriál)
Mi amigo el monstruo (S02E07)
Ver para creer (S02E06)
En orden alfabético (S02E05)
další epizody (13)
2006 SMS, sin miedo a soñar (TV seriál)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Internát (TV seriál)
El rey de la baraja (S05E07)
2006 SMS, sin miedo a soñar (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Lex (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1997 Más que amigos (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Střihačská filmografie

TV seriály

1980 Tarde de teatro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace