foto

Ramiro Blas

  • nar. 27.9.1966 (54 let)
    Mar del Plata, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Estándar
2018 Temné osnovy
2017 Bajo la Rosa
Madres de luna
2014 REC 4: Apokalypsa
2010 Sin retorno
Čtvrteční vdovy
2007 Nevar en Buenos Aires
2005 Solo un angel
1999 Héroes y demonios

TV seriály

2021 El Internado: Las Cumbres (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2020 Peacemaker (TV seriál)
Uusi aika (E08)
Neuvottelu (E06)
Varastetut aseet (E05)
další epizody (6)
Vis a vis: Hotel Oáza (TV seriál)
Přes čáru (E07)
Mateřská láska (E03)
Jako ty manželské páry, co si před rozvodem pořídí dítě (E01)
2019 Vis a vis (Antena 3 verze) (TV seriál)
Příval břečky (S04E08)
Zase doma (S04E07)
Špatný člověk (S04E06)
další epizody (5)
2018 Vis a vis (Antena 3 verze) (TV seriál)
Práh bolesti (S04E03)
Útěk (S04E02)
Barbie (S04E01)
další epizody (5)
2017 Ministerstvo času (TV seriál)
Refugiados en el tiempo (S03E10)
2016 Vis a vis (Antena 3 verze) (TV seriál)
Líquido (S02E13)
Plátano y limón (S02E12)
Patrona de los desamparados (S02E11)
další epizody (13)
Vis a vis (Netflix verze) (TV seriál)
Kapalina (S02E19)
Zachraňte koně (S02E18)
Banán a citron (S02E17)
další epizody (19)
2015 Vis a vis (Antena 3 verze) (TV seriál)
El principio de las tortugas (S01E11)
Gato gris (S01E10)
Negra, negrita, negrata (S01E09)
další epizody (11)
Vis a vis (Netflix verze) (TV seriál)
Princip želvy (S01E16)
Už budu hodná (S01E15)
Šedá kočka (S01E14)
další epizody (16)
2012 Don de Alba, El (TV seriál)
Fuga, La (TV seriál)
Na lodi (TV seriál)
El dueño del mundo (S03E05)
100 m2 de tierra firme (S03E04)
Lo que la luz esconde (S03E03)
2011 Secreto de Puente Viejo, El (TV seriál)
2010 V zajetí vášně (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2008 Física o química (TV seriál)
Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
La noche del comisario (S05E05)
La lista de Paco (S05E03)
Comisario Miranda (S05E02)
2004 Proviněni láskou (TV seriál)
2003 Resistiré (TV seriál)
Soy gitano (TV seriál)
2002 Franco Buenaventura, el profe (TV seriál)
Pokoušení (TV seriál)
Precio del poder, El (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Médicos (de hoy), Los (TV seriál)
Tiempofinal (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky