foto

Teresa Mastropierro

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Brian Banks
2012 Lola Versus
2008 New Yorku, miluji Tě!
2007 Dedication
2006 Opilí slávou
2005 Forty Shades of Blue
Strangers with Candy
2003 Untitled New York Pilot (TV film)
2002 Tvář
2000 Dům s tichým barem
1999 Vezmu tě tam
1998 Meschugge
1997 Six Ways to Sunday
V zajetí času
1996 Sudden Manhattan

TV seriály

2017 Great News (TV seriál)
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Finds Her Mom! (S02E13)
Kimmy Drives a Car! (S02E06)
Kimmy Gives Up! (S02E05)
další epizody (7)
2015 Nebezpečný flirt (TV seriál)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Makes Waffles! (S01E13)
Kimmy Goes to Court! (S01E12)
Kimmy Rides a Bike! (S01E11)
další epizody (13)
2013 Studio 30 Rock (TV seriál)
Last Lunch (S07E13)
Hogcock! (S07E12)
A Goon's Deed in a Weary World (S07E11)
další epizody (5)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
My Whole Life Is Thunder (S07E08)
Mazel Tov, Dummies! (S07E07)
Aunt Phatso vs. Jack Donaghy (S07E06)
další epizody (29)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
Respawn (S05E23)
Everything Sunny All the Time Always (S05E22)
100: Part 1 (S05E20)
další epizody (12)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Live Show (S05E04)
When It Rains, It Pours (S05E02)
Vládci osudu (S04E22)
další epizody (16)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Tajný Santa (S04E08)
Lizina Talk Show (S04E07)
Zelená iniciativa (S04E06)
další epizody (24)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční speciál (S03E06)
Třídní sraz (S03E05)
Zaručená investice (S03E04)
další epizody (7)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční mejdan (S02E09)
Tajemství a lži (S02E08)
Pumy (S02E07)
další epizody (22)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Rozchod (S01E08)
Tracyho úlety (S01E07)
Jack poznává Dennise (S01E06)
další epizody (4)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace