foto

Colin Ford

  • nar. 12.9.1996 (22 let)
    Nashville, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Colin Ford se narodil v Nashvillu, Tennessee. Ve věku čtyř let, se Colin stal dětským modelem pro tiskovou reklamu v regionální kampani národních maloobchodníků. Když mu bylo pět let, zahrál si poprvé filmovou roli roli ve filmu SWEET HOME ALABAMA, kde ztvárnil Clintona Jr. Následně si ho pak režiséři vybrali do malých filmových rolí ve snímcích MOVED, THE BOOK OF JAENE a DUMB AND DUMBERER: WHEN HARRY MET LLOYD.

V roce 2004 si Colin zahrál Matthewa Steeda ve filmu THE WORK AND THE GLORY. Rok 2005 pro Colina znamenal vichřici, když byl vybrán pro focení do amerického časopisu W Magazine, kde byl focen například s Bradem Pittem a Angelinou Jolie. Ihned poté následoval výlet do Vancouveru kde byl společně s Tomem Wellingem obsazen do SMALLVILLE. Po Smallville, si Colin opětovně zahrál roli ve snímku THE WORK AND THE GLORY: AMERICAN ZION kde znovu ztvárnil Matthewa Steeda. Colin si ve stejném roce také zahrál ve snímku DOG DAYS OF SUMMER, kde v hlavní roli po boku Willa Pattona ztvárnil roli Jacksona Patche. Ve stejný rok si zahrál roli Zepha, syna Jasona Stathama a Claire Forlani v epickém dobrodružství IN THE NAME OF THE KING: A DUNGEON SIEGE, které se dostalo do kin až začátkem roku 2008.

Colin Ford se angažuje také ve filmovém dabingu a v celovečerním filmu CHRISTMAS IS HERE AGAIN svůj hlas propůjčil roli Darta. V jedné z jeho posledních rolí si v úspěšném snímku WE BOUGHT A ZOO zahrál mladého syna Matta Damona. Colin Ford získal za své role několik ocenění Young Artist Award a mezi jeho zájmy patří herectví, skateboarding, basketbal a fotbal. Navštěvuje online školu Oaks Christian Online High School, která ho připravuje na vysokoškolské studium.

Patrik "PATTXA" Křivánek

Herecká filmografie

Filmy

2019 Captain Marvel
Extracurricular Activities
2018 Den co den
Family Blood
2016 Lockdown
2012 Eye of the Hurricane
Odpojit
Ticket Out
2011 All Kids Count
In My Pocket
Koupili jsme ZOO
2010 Jack a stonek fazole
2009 Push
Válka nevěst
Waiting for Jevetta
Útěk na Aljašku
2008 Hellboy 2: Zlatá armáda
Lake City
2007 A zase jsou tu Vánoce
American Family (TV film)
Dog Days of Summer
Dítě z Marsu
Ve jménu krále
2006 Faceless (TV film)
Mravenčí polepšovna
2005 Činy a sláva 2
2004 Moved
Činy a sláva
2003 Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
2002 Holka na roztrhání

TV seriály

2019 Daybreak (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Americký táta (TV seriál)
Kloger (S14E19)
Family Plan (S14E17)
Griffinovi (TV seriál)
The Peter Principal (S15E18)
The Finer Strings (S15E13)
2016 Lovci duchů (TV seriál)
The Devil in the Details (S11E10)
2015 Pod kupolí (TV seriál)
Nepřítel mezi námi (S03E13)
Úsvit nového světa (S03E12)
Láska jako bitevní pole (S03E11)
další epizody (13)
2014 Pod kupolí (TV seriál)
Odchod (S02E13)
Komprese (S02E12)
Černý led (S02E11)
další epizody (12)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
Opona (S01E13)
Mimořádné okolnosti (S01E12)
Podej čertu prst (S01E11)
další epizody (13)
Sofie První (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Chris Cross (S11E13)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Dětská křížová výprava (S01E07)
Griffinovi (TV seriál)
Nad dopisy diváků (S10E22)
Meg a Quagmire (S10E10)
2011 Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
The Girl Next Door (S07E03)
Griffinovi (TV seriál)
Hurikán a houbičky (S10E02)
Je to past! (S09E18)
Kdo s kým v dobrém i zlém (S09E12)
další epizody (4)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Rodinná pouta (S01E02)
Private Practice (TV seriál)
Love Bites (S03E14)
Lovci duchů (TV seriál)
Dark Side of the Moon (S05E16)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nejdražší maminka (S08E22)
Griffinovi (TV seriál)
Jeden z nich je vrah (S09E01)
Go, Stewie, Go! (S08E13)
2009 Superagent Oso (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
When the Levee Breaks (S04E21)
After School Special (S04E13)
2008 Can You Teach My Alligator Manners? (TV seriál)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Blowback (E10)
Side Order of Life (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
A Very Supernatural Christmas (S03E08)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Evan (S04E20)

Dokumentární

2009 Making of 'Dog Days of Summer', The

TV pořady

2006 Chelsea Handler Show, The (TV pořad)
2003 Vítejte doma! (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace