foto

Patricia Quinn

  • nar. 28.5.1944 (75 let)
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sheriff Tom Vs. The Zombies
2012 The Lords of Salem
2010 Tamara Drewe
1995 England, My England
1983 Monty Pythonův smysl života
1981 Shock Treatment
1980 Hawk mstitel
1978 Clouds of Glory: William and Dorothy (TV film)
1977 Vánoční koleda (TV film)
1976 Sebastian
1975 Beata Beatrix (TV film)
Rocky Horror Picture Show
The Brotherhood (TV film)
1972 Adolf Hitler - Můj podíl na jeho pádu
Alf Garnett Saga, The
Pás cudnosti
Rentadick
Vzhůru na frontu
1963 August for the People (TV film)

TV seriály

1995 Stephanie Miller (TV seriál)
1987 Fortunes of War (TV seriál)
1986 Lost Empires (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Přílišná starost (S01E12)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Ejhle Zeus! (E08)
Hrůzovláda (E07)
Aspoň zlomek spravedlnosti (E05)
další epizody (4)
1975 The Love School (TV seriál)
1974 Shoulder to Shoulder (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Dokumentární

2013 Last Impresario, The
2003 The 100 Greatest Musicals (TV film)
2000 Rocky Horror 25: Anniversary Special (TV film)
1997 Behind the Music (TV seriál)
1995 Rocky Horror Double Feature Video Show