foto

Josef Krainer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2017 Mein Innsbruck (TV film)
2016 Mein Bezirk: Mein Linz (TV film)
2015 Mein Bezirk: Mein Klagenfurt (TV film)
2014 Mein Bezirk: Mein Graz (TV film)

TV pořady

2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Mein Bezirk: Mein Graz (TV film)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky