foto

Pepi Sonuga

  • nar. 8.9.1993 (27 let)
    Lagos, Nigérie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Leprechaun Returns (TV film)
Thriller
Záhada Silver Lake
2015 Cheerleader Death Squad (TV film)
2013 Life of a King

TV seriály

2019 Welcome To Daisyland (TV seriál)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Athena Begins (S03E07)
2018 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
The Good, the Bad and the Crazy (S02E10)
Full Mental Jacket (S02E09)
Look Who's Stalking (S02E08)
další epizody (8)
2017 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Leaving Los Angeles (S01E10)
Fifty Shades of Red (S01E09)
Secrets & Pies (S01E07)
další epizody (6)
2016 Laboratorní krysy: Elitní jednotka (TV seriál)
Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Ash "dvakrát řež" (S02E08)
V pasti (S02E06)
Uvěznění (S02E05)
další epizody (5)
The Fosters (TV seriál)
Kingdom Come (S03E20)
Sixteen (S03E17)
EQ (S03E16)
další epizody (6)
2015 Preppy Little Teen$ (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky