foto

Ramil Jamalejev

  • nar. 17.12.1960 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Rovník
2005 Pervyje na Luně
2002 Red Serpent
1995 Ja idu iskať
1991 Šesťděsjať beglecov
1990 Stěrvjatniki na dorogach

TV seriály

2019 Alex Ljutyj (TV seriál)
Rostov (TV seriál)
2018 Smotritěl majaka (TV seriál)
2016 Štrafnik (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
2013 Šaman (TV seriál)
Dělo česti (S02E14)
2011 Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Ňaňa (S01E38)
Advokat (TV seriál)
Rokovoj piknik (S08E18)
Černyj bumer (S08E16)
Prizyvnik (S08E04)
další epizody (5)
2009 Advokat (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S06E05)
2008 Špionskije igry (TV seriál)
Černičnyj pirog (E13)
Uskolzajuščaja mišeň (E12)
Častnyj vizit (E10)
další epizody (4)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Opasnoje chobbi (S01E06)
Opasno dlja žizni (S01E03)
1999 Kamenskaja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky